Payasspor’un Antalya Kampı Devam Ediyor

0
180

payasspor-48Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ilimiz temsilcisi Payasspor’un ikinci yarı hazırlıkları Antalya Kemer Limra Oteli tesislerinde Teknik Direktör Mehmet Seçkin, yardımcı antrenörler Nahit Özseçen ile Erdoğan Sarıuşak nezaretinde devam ediyor. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yaparak hazırlıklarını sürdüren Payasspor’da kamp kadrosunda transfer edilen ve prensipte anlaşılan futbolcular da bulunuyor.

Payasspor ikinci yarı hazırlıkları öncesinde diğer takımlarla da özel karşılaşmalar yapacak. Teknik Direktör Mehmet Seçkin’in, Pazarspor, Bayburt İl Özel İdare Spor ve Cizrespor ile yapılacak olan özel karşılaşmalarda kamp kadrosunda bulunan tüm futbolculara forma giydirmesi bekleniyor.

Ligin ilk yarısını, 20 puan ile 10. sırada tamamlayan Payas temsilcisi, ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda Bergama Belediyespor ile karşılaşacak.

payasspor-49

Fatih Gümüşel ile Sözleşme İmzalandı

Mavi-Beyazlı ekip Payasspor, bir taraftan ikinci yarı hazırlıklarını sürdürürken, diğer bir taraftan da prensipte anlaştığı futbolcuları renklerine başlamaya başladı. Kulüp Başkanı Gökhan Akel, ikinci yarı öncesinde transfer çalışmalarına başladıklarını belirterek; Daha önce prensipte anlaştığımız Sancaktepespor’lu orta saha oyuncusu 27 yaşındaki Fatih Gümüşel ile sözleşme imzalayarak, kendisini renklerimize bağladık” dedi.

Yetenekli futbolcu Fatih Gümüşel, geçmiş yıllarda Beykoz 1908 A.Ş, Gölcükspor, Evkur Yeni Malatyaspor, Kahramanmaraşspor, Darıca Gençlerbirliği, Çubukspor, Büyükçekmecespor ile Derincespor’da da futbol oynadı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here