Payasspor’da Transfer Harekâtı

0
429

payasspor (62)Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Güney temsilcilerinden Payasspor, yeni sezon öncesinde prensipte anlaştığı ve kamp kadrosuna dahil ettiği 6 futbolcu ile sözleşme imzalayarak renklerine bağladı.

Kulüp Başkanı Gökhan Akel, yeni transfer edilen futbolcularla ilgili olarak, yaptığı açıklamada; “Daha önce prensipte anlaştığımız ve kamp kadrosuna kattığımız Kemer Tekirovaspor’dan İsmail Şener, Tavşanlı Linyitspor’dan Abdullah Eryılmaz, Turgutluspor’dan Muhammet Ali Yenilmez, Tavşanlı Linyitspor’dan Oğuzhan Baykal, Van Büyükşehir Belediyespor’dan Cuma Ali Üzüm ile 2 şer yıllık, Şanlıurfaspor’dan Yunus Emre Mest ise kiralık olarak anlaşma sağladık ve kendilerini renklerimize bağladık” dedi.

payasspor (63)

Teknik Direktör Mehmet Seçkin ise yaptığı açıklamada; “Yeni sezon öncesinde Nevşehir’de yaptığımız kamp çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Kamp esnasında yapacağımız özel karşılaşmalarda tüm futbolcularımıza forma giydireceğiz. Oynayacağımız özel  karşılaşmalarda eksik görülmesi halinde bazı mevkilerimize de takviye yapmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here