Payasspor’da Transfer Harekâtı

0
752

payasspor (15)Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden güney temsilcisi Payasspor, Cumartesi günü Payas 15 Temmuz Şehitler Stadında oynayacağı Bergama Belediyespor karşılaşması öncesinde 7 futbolcuyu renklerine bağladı.

Payasspor Kulübü Sportif Direktörü Derman Gözükara, yeni transferlerle ilgili olarak yapığı açıklamada; “Daha önce prensipte anlaştığımız Ayvalıgücüspor’dan Zafer Karğoğlu (1yıl), Çorum Belediyespor’dan Eşref Koçak (1 yıl), Körfez İskenderunspor’dan İzzettin Ekin (2 yıl), Göztepe’den Burak Can Çoban (3 yıl), Büyükşehir Belediyespor’dan Furkan Taşçı (1 yıl), Körfez İskenderunspor’dan Erdal Onaylı (1 yıl), Serik Belediyespor’dan Muhammed Demirtaş (2 yıl) ile sözleşme imzalayarak renklerimize bağladık” dedi.

payasspor (16)

Payasspor Genç Yeteneklere de Güveniyor

Payasspor, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına ağırlık verirken, aynı zamanda gelecek yılların takımını oluşturmaya da başladı. Mavi-Beyazlılar, yaşları 17 ile 20 arasında değişen 5 futbolcu ile profesyonel sözleşme imzaladı. Payasspor Başkanı Gökhan Akel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Transfer komitemizin verdiği raporlar doğrultusunda, önümüzdeki sezonlarda takımımızın iskeletini oluşturmak amacıyla, yaşları 17 ile 20 arasında değişen ve 2 tanesi alt yapımızdan olmak üzere 5 gencimizi profesyonel imza attırarak renklerimize bağladık. 4-5 ay içerisinde de bu rakamı 10’a çıkartmayı hedefliyoruz” dedi.

Payasspor’un profesyonel imza attırdığı futbolcular şöyle: Payasspor’un alt yapısından Oğuzhan Kuş ile Sezer Çelik, SeriksSpor’dan Muhammet Demirtaş, İnegölspor’dan Oktay Ünlü, Göztepe’den Burak Can Çokal. Payasspor, Muhammet Demirtaş ile 2, diğer futbolcularla da 3 er yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Payasspor, transfer çalışmalarının yanı sıra Cumartesi günü saat 15.30’da Payas 15 Temmuz Şehitler Stadında oynayacağı Bergama Belediyespor maçının da hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here