Payasspor Tek Attı, Üç Kazandı

0
163

payasspor (37)Hakemler: Selçuk Şahin** Nevzat Teker** Yakup Keçeci**

Payasspor: İzzet*** Yakup*** Harun*** Furkan*** Şahin Fıstıkçı*** Serdar*** Koray*** (Dk. 86 Mehmet*) Teyfik*** (Dk. 62Osman**) Uğur Durmuş**** Burhanettin** (Dk. 46 Hüseyin***) Şahin Fıstıkçı***

Sultanbeyli Belediyespor: Hasan** Burak** Tayfun** Bülent** Cihan* Emircan* Sedat* Dündar** (Dk. 85 Melih*) Cenk** (Dk. 61 Barış*) Gökhan** Caner** (Dk. 76 Fahri*)

Sarı Kartlar: Şahin Çakır, (Payasspor), Cenk (Sultanbeyli Bld.spor)

Kırmızı Kart: (Dk. 90+2) Hüseyin (Payasspor)

Gol: Dk. 64 Uğur Durmuş (Payasspor)

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Payasspor kendi saha ve seyircisi önünde Sultanbeyli Belediyespor’u 1-0 yenerek derin bir nefes aldı. Payasspor’a altın değerinde üç puan kazandıran golü, 64. dakikada Uğur Durmuş attı. Alınan bu sonucun ardından Payasspor, 41 puan ile 14. sırada kendisine yer buldu.

payasspor (25)

Puan Kaybına Tahammülümüz Yok

Payasspor’da Sultanbeyli Belediyespor karşısında alınan galibiyet bölgemizde sevinç yarattı. Payas temsilcisi puan cetvelinin 14. sırasına yükselerek biraz olsun tehlikeli bölgeden uzaklaştı. Sultanbeyli Belediyespor karşısında alınan galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Gökhan Akel; “Aldığımız galibiyetten dolayı büyük mutluluk duyduk. Bu mutluluğu bizlere yaşatan teknik heyet ve futbolcularımıza teşekkür ediyoruz. Yoğun desteklerinde dolayı Genç Akdenizliler taraftar grubuna da ayrıca teşekkür ediyoruz. Bundan sonra zorlu viraja giriyoruz. Puan kaybına tahammülümüz yok. Kalan karşılaşmalardan da başarılı sonuçlar hedeflemekteyiz. Teknik heyet ve tüm futbolcularımız da bunun bilinci içerisindeler” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here