Kozan Belediyespor: 1 – Erzin Belediyespor: 4

0
181

erzin bldspor12Stat: Kozan İlçe Stadı

Hakemler: Merih Orakçı*** Kaan Çalışır*** Çağlar Yıldız***

Kozan Belediyespor: Ogün* İlyas* Recep* Kaan* Deniz* Uğur* Ali* (Dk. 29 Yolcu*) Akın* (Dk. 68 Ömer*) Muzaffer* (Dk. 72 Serkan*) Serhat* Berk**

Erzin Belediyespor: Yaşar*** Umut Çakır*** Onur Çakır*** Rıdvan*** Sefa Aktepe*** Sefa Durmuş*** Nureddin Ersoy**** İlyas**** (Dk. 80 Yasir**) Ogün*** Emrah Bedir**** Yunus Ünsal**** (Dk. 85 Berkay*)

Sarı Kartlar: Berk (Kozan Belediyespor), Ogün, Nureddin, Sefa Durmuş (Erzin Belediyespor)

Goller: Dk. 31 Berk (Kozan Belediyespor), Dk. 3 Yunus Ünsal, Dk. 24 Emrah Bedir, Dk. 64 (Pen.) Nureddin Ersoy, Dk. 88 İlyas (Erzin Belediyespor)

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta play-off’a oynayan temsilcimiz Erzin Belediyespor, ligde kalma mücadelesi veren ekiplerden Kozan Belediyespor’u kendi saha ve seyircisi önünde 4-1 mağlup ederek kentine 3 puan ile döndü. Erzin Belediyespor’da Yunus Ünsal, Emrah Bedir, Nureddin Ersoy ile İlyas attıkları gollerle birlikte oynadıkları güzel futbollarıyla dikkatleri çektiler. Erzin Belediyespor elde ettiği bu galibiyetin ardından topladıkları 49 puan ile play-off yolunda emin adımlarla ilerledi.

erzin bldspor8

Başkan Ergörün; “Camia Olarak Başaracağız

Galibiyet serisine devam eden Erzin Belediyespor, topladığı 49 puan ile puan cetvelinde 6. sıraya kadar yükseldi. Turuncu-Beyazlı ekip, Cizrespor’un sahaya çıkmamasından dolayı bu haftayı da maç oynamadan hükmen 3-0 galip bitirecek.

Açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Murad Ergörün; “Kısıtlı imkanlarımıza rağmen elde ettiğimiz başarı küçümsenemez. Camia olarak çıktığımız yolda, en azından play-off oynamayı arzu ediyoruz. Teknik heyetimiz ve futbolcularımızın gayretleriyle de bunu başaracağımıza inanmaktayız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here