Payasspor, Darıca Gençlerbirliği’ne Sahasında Boyun Eğdi

0
179

Stat: Payas İlçe Stadı

Hakemler: Mert Büyükgiray**, Alper Uslu**, Mehmet Emin Tuğral**

Payasspor: Ahmet** Resul* Yunus Emre Mest* (Dk.66 Oğuzhan*) Hüseyin* Burak* Muhammet* Deniz** (Dk.73 İzzet*) Mustafa* Fatih* Vehbi* Eşref* (Dk. 85 Sezer*)

Darıca Gençlerbirliği: Oğuzhan*** Alper** Metehan*** Cafercan Aksu**** Sinan*** İlyas*** Yusuf*** Abuzer** (Dk. 83 Özer Kutlu**) Alperen*** (Dk. 88 Gökhan*) Kerem** Murat Can Bölükbaşı** (Dk.75 Aziz**)

Sarı Kartlar: Hüseyin, Burak, Muhammet, Mustafa, Fatih (Payasspor), Cafercan Aksu, Sinan (Darıca Gençlerbirliği)

Goller: Dk. 82 Cafercan Aksu, Dk. 87 Özer Kutlu (Darıca Gençlerbirliği)

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Payassor, kendi saha ve seyircisi önünde Darıca Gençlerbirliği’ne 2-0 mağlup oldu. 82. dakikaya kadar golsüz geçen karşılaşmanın son bölümünde kalesinde iki gol gören Mavi-Beyazlı ekip bu mağlubiyetle taraftarını üzdü. Konuk ekip Darıca Gençlerbirliği’nin gollerini 82. dakikada Cafercan Aksu ile 87. dakikada Özer Kutlu attı.

Kızılcabölükspor, Erzin Belediyespor’u 2-1’le Geçti

Spor Toto 3. Lig 1. Gruptaki temsilcimiz Erzin Beledyespor ise Kızılcabölükspor deplasmanında rakibine 2-1 mağlup oldu ve kente puansız döndü. Barkın Kara, Gürcan Dönmez ile Furkan Şehirli’nin yönettiği karşılaşmada, Kızılcabölükspor’un gollerini 46. dakikada Emin Can Sayar, 65. dakikada da Hüseyin İriç atarken, Erzin Belediyespor’un tek golünü 80. dakikada Samed Ali Kaya kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here