Payas İstediğini Aldı!

0
54

Hem Liderliği Hem de Namaglûp Unvanını Korudu

Stat: Payas Şehir Stadı

Hakemler: Şaban Elbaşı**, Ahmet Sabuncu** ,Engin Tamuca**

Payas Belediyespor 1975: Ersin**, Ferdi**, Mehmet Ali**, Hakan**, Cafer** (Dk. 46 Yakup**), Samet**, Ali Kurt**, Ömer Faruk**, Haşim** (Dk.79 Ekimcan*), Utku**, Ahmet Lütfi**

44 Malatyaspor: Emrah**, Şavaş***, Vahit**, Emre**, Cuma**, Halil İbrahim**, Yusuf***, Yalçın**, Engin***, Zafer***, Ali***

Goller: 20. Dak. (Pen.) Yusuf (44 Malatyaspor), 52. Dak. Murat Kurt (Payas Belediyespor)

Kırmızı Kartlar: Dk.33 Zafer (44 Malatyaspor), Dk.90 Mehmet Ali (Payas Belediyespor)

Lider Payas Belediyespor 1975, evinde konuk ettiği en yakın takipçisi 44 Malatyaspor karşısında geriye düşmesine karşın, mücadeleden yılmayarak 90 dakika sonunda sahadan 1-1 berabere ayrıldı. Rakip takım taraftarların çıkardığı olaylar nedeni ile karşılaşmaya bir sürede ara verildi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta yenilgi yüzü görmeyen lider Payas Belediyespor 1975, hem liderliğini hem de namaglûp unvanını korumak için sahaya çıkarken, konuk ekip 44 Malatyaspor’da karşılaşmadan galip gelip, liderlik koltuğuna oturmak isteği ile karşılaşmaya çıktı. Her iki takım için de büyük önem taşıyan mücadeleyi yaklaşık 5 bine taraftarın izledi.

Her iki takımda karşılaşmaya kontrollü bir şekilde başladı. 19. dakikada 44 Malatyaspor’un geliştirdiği atakta Yalçın’ın ceza sahasına gönderdiği topu Mehmet Ali elle kesti. Maçın orta hakemi Şaban Elbaşı, yan hakem uyarısı üzerine penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Yusuf, atışı gole çevirdi: 0-1. İlk yarıda bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya daha istekli ve ne istediğini bilen bir profil ortaya koyarak başlayan Lider Payas Belediyespor 1975, karşılaşmanın 52. dakikasında beraberliği yakaladı. Sağ kanattan gelişen atakta Ferdi’nin güzel ortasında Murat Kurt, topu filelere gönderdi: 1-1.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Payas Belediyespor ile 44 Malatyaspor 1-1 berabere kalarak haftayı birer puan ile kapattılar. Malatya’da oynanan ligin ilk karşılamasında da taraflar 1-1’lik skorla sahadan ayrılmıştı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here