İskenderunspor 1967’de Refahiye Maçı Hazırlıkları

0
61

İskenderunspor 1967 Pazar günü oynayacağı Erzurum Refahiye maçının hazırlıklarını tam kadro yaptı. Yan sahada gerçekleştirilen çalışmada Teknik Direktör Durmuş Ali Çolak, futbolcularla kısa top çalışması ve uzun şut çalışması yaptırırken, kaleciler de hava topu çalıştı.

Yapılan antrenmanda çalışmayı yarıda kesen Mehmet Karakeçeli ile Can Morgül’e buz tedavisi uygulanırken özellikle son haftaların formda isimleri Abdurrahman Kuyucu, Okan Arslan, Başaran Balcı gibi isimler antrenmandan sonra özel olarak çalıştırıldı. Gol yollarında yapılması gereken tüm çalışmayı en ince ayrıntısına kadar gerçekleştiren Çolak, antrenmanın arından ise açıklamada bulundu.

Cumartesi günü İzmir’de oynanan oyundan oldukça mutlu olduklarını belirten Çolak; “Farklı galibiyetle kente dönmemizden dolayı odlukça mutluyuz. Ancak Menemen Belediye maçını artık unuttuk. Çünkü bizim için her maç ligden düşme maçı ve şampiyonluk maçı şu ana kadar yaptığımız çalışmaların en iyisini takım olarak yapmaya çalışıyoruz.

Pazar günü saat 14.30 da oynayacağımız Refahiye maçına tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Güzel bir oyunla bu maçı da alacağımıza inancımız tam. Bu nedenle tribünlere taraflarımızı bekliyoruz bir sonraki maça kredi almak istiyoruz. Şu anda birlik içerisinde herkesin sadece takımını desteklemesi gerekiyor. Bizlere güvensinler onları yanımızda görmek istiyoruz” açıklamasını yaptı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here