Park-Bahçe Ekipleri Daha Yeşil Bir İskenderun İçin Çalışıyor

0
127

İskenderun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçemizi güzelleştirmek park, bahçe ve ana arterlere estetik bir görünüm kazandırmak için yoğun mesaisine aralıksız devam ediyor.

İlçe genelindeki parklarda, yeşil alanlarda, kavşak ve refüjlerde ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmaları yapan ekipler, daha güzel, daha yeşil bir İskenderun hedefine ulaşmak için peyzaj, çevre düzenlemesi, yeşillendirme, yeşil alanlarda temizlik ve bakım çalışmalarının yanı sıra kendi serasında mevsimlik çiçeklerde üretiyor.

Yaşanabilir modern bir şehir olmanın yanında yeşil alanlarıyla da zengin bir şehir görüntüsü hedeflediklerini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Amacımız her alanda olduğu gibi peyzaj çalışmalarında da şehrimizi marka şehir haline getirmektir. Halkımızı daha fazla ve daha güzel yeşil alanlarla buluşturmak için Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün tüm mahallerimizde yürüttüğü peyzaj çalışmaları şehrimizin estetiğine ayrı bir hava katıyor. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” dedi. (Haber: Meral SADREDİN)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here