Para Tekvandocu Harputlu Dünya Şampiyonasına İddialı Hazırlanıyor

0
341

tekvando5Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü sporcularından Sefer Tayyip Harputlu, hedefinde Milli Takıma girip Eylül ayında yapılacak olan Dünya Şampiyonasında ülkemizi en iyi bir şekilde temsil etmek olduğunu belirtti.

Henüz 16 yaşında olan Harputlu yaklaşık bir senedir Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü adına yarıştığı ve Mart ayında yapılan “Para Tekvando Türkiye Şampiyonasında” Türkiye üçüncüsü olarak Hatay iline Bronz madalya kazandırdı. Türkiye üçüncülüğü ile yetinmeyen Harputlu, hedefinde önce Türkiye Şampiyonluğu sonra da Avrupa ve Dünya Şampiyonluğunda kürsüye çıkmak olduğunu kaydetti. Para Tekvandocu Harputlu, tekvando sporunu yaparken mutlu olduğunu burada çok güzel bir arkadaşlık ortamının bulunduğunu ve bu ortamda engelli olduğunu çoğu zaman unuttuğunu dile getirdi.

Kulüp Antrenörü Fikret Korhan, sporcusuna güvendiğini belirterek; “Sefer Tayyip Harputlu kardeşimiz lise öğrencisi olup aynı zamanda kulübümüz sporcusudur. Çok yetenekli olan sporcumuz İlk katıldığı resmi müsabakada Türkiye üçüncüsü olmuştur. Ancak inanıyorum ki bu azimle çalışmalarını devam ettiği takdirde Türk milli takımın değişmeyen ismi olacaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here