Pamuk Kreş Minikleri Kaymakam Özyiğit’i Ziyaret Etti

0
347

kaymakam ziyaret11İskenderun Pamuk Kreş yetkilileri ve öğrencileri, İskenderun Kaymakamlığı görevine kısa bir zaman önce atanan Kaymakam Hasan Özyiğit’i makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler. Kaymakam Özyiğit, kendisini ziyarete gelen minik öğrencilerle yakından ilgilendi ve çeşitli ikramlarda bulundu.

İskenderun Özel Pamuk Çocuk Eğitim Merkezi Sahibi Selma Türkoğlu, Türkiye Satranç Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Sultan Daban, Doğan Kırtasiye Sahibi Neslihan Çalışkan ve beraberinde 6 kreş öğrencisi, İlçemiz Kaymakamı Özyiğit’i makamında ziyaret ettiler. Kaymakam Özyiğit’e yeni görev yerinde başarılar dileyen Pamuk Çocuk Eğitim Merkezi Sahibi Türkoğlu, eğitim faaliyetleri hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Özyiğit, kendisini ziyarete gelen çocuklar ile yakından ilgilenerek, onlara çeşitli ikramlarda bulundu.

Kaymakam Özyiğit; “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, başarılı, sağlıklı ve özgüven duygusu gelişmiş bireyler olarak yetişmesi amacıyla el birliğiyle hareket edilmesi gerekir. Onlar bizim en değerli varlıklarımızdır” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here