Palmiye Hastanesinden Hatay’da Bir İlk!

0
255

palmiye hastanesi19İskenderun Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Hatay’da bir ilk gerçekleştirdiklerini belirterek, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Uzmanı Dr. Ahmet Yar’ı hastane ailesine kattıklarını duyurdu.

Hatay genelinde çocuk psikiyatrinin bulunmamasının bir eksiklik olarak gördüklerini ve bu yönde çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Şahutoğlu, bu bağlamda Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Uzmanı Dr. Ahmet Yar’ın hastanelerinde hasta kabulüne başladığını ifade etti.

Bir süredir yapımı devam eden ek binanın tamamlanmasıyla kapasitelerinin fiziki olarak artmasıyla birlikte, alanlarında uzman doktor, personel ve ekipmanlarla olağanüstü donanımlı bir pozisyona geldiklerini vurgulayan Şahutoğlu; “Bölgede ihtiyaç duyulan yoğun bakım, yeni doğan yoğun bakımda ciddi bir büyüme ve kapasite artırımına gittik. Yeni acil servisimiz son derece ferah ve güvenli, üst düzey teknolojik donanıma sahip olarak hizmete sunuldu.

palmiye hastanesi20

Ameliyathanede, özellikle cerrahi branşlarda üniversite standardında laparoskopik ameliyatları gerçekleştirmekteyiz. Obezite, morbit obezite cerrahisi, mide fıtıkları, kasık fıtıkları, apandisit, safra kesesi gibi vakaları laparoskopik yöntemlerle çok güvenli bir şekilde gerçekleştirmekteyiz. Her türlü kanser cerrahisini başarıyla yapmaktayız. Ameliyathanemiz dünyanın en gelişmiş markalarıyla donatılmıştır. Hiç kuşkusuz insan odaklı, bölge halkına güvenli, kaliteli, rahat ulaşılabilir bir sağlık hizmetini branşlarında rüştünü kanıtlamış, tecrübeli hekim kadrosu deneyimli hemşire ekipmanı ve güler yüzlü personel kadrosuyla gerçekleştirme hedefimizi büyük bir aşkla ve şevkle ifade etmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Büyümeye devam edeceklerini kaydeden Başhekim Şahutoğlu; “Her türlü gastrointestinal problemlere endoskopik olarak müdahale edebilecek ve ERCP tecrübesi üst düzeyde akademik unvanlı bir gastroentereloji uzmanını, en yakın zamanda bünyemize katmayı hedefliyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here