Palmiye Hastanesi ile Eczacı Teknisyenleri Arasında Protokol İmzalandı

0
211

İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği ile Palmiye Hastanesi arasında dernek üyelerine indirim yapılması konusunda bir protokol imzalandı.

İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik ile Yönetim Kurulu üyeleri, Palmiye Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yılmaz Şahutoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette, Eczacı Teknisyenleri Derneği üyelerine hastane hizmetinde yüzde 15 indirim sağlayacak protokol taraflarca imzalandı.

Dernek Başkanı Cemal Çelik, imzalanan bu protokol ile tüm üyelerinin dernek üye kartını göstererek Palmiye Hastanesi’nde her tür tedavide, film çekiminde, tahlilde yüzde 15 indirim sağlayabileceklerini belirtti. Çelik; “Sayın Şahutoğlu’nun bize sağladığı bu imkan ile özellikle dar gelirli üyelerimiz yarar sağlayacaktır. Kendilerine Dernek olarak çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Palmiye Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yılmaz Şahutoğlu da, dernek çalışmalarının çok iyi gittiğini belirterek; “Oldukça aktif çalışıyorsunuz. Kutluyorum. Dernek üyelerinize yardımcı olmaktan mutluyuz” dedi.

Dernek Başkanı Çelik, bir süre önce de bir tüp bayi ile indirim protokolü yaptıklarını, üyelere katkı sunmayı sürdüreceklerini ifade etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here