Palmiye Hastanesi Doktor Kadrosunu Güçlendirdi

0
925

palmiye hastanesi2Çeşitli branşlardaki uzman doktoru kadrolarına dahil ettiklerini açıklayan Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Şahutoğlu fiziksel, teknolojik yatırımlar kadar personel kadrosunun önemine dikkat çekti.

Sağlığın çok dinamik bir sektör ve çalışma sahası içerdiğini vurgulayan Başhekim Şahutoğlu; “Bu dinamik süreç içerisinde kadroyu sürekli büyütme geliştirme bir üst aşamaya taşıma için her zaman çalıştık. Sağlık hususundaki yatırımlar fiziki teknolojik personel ve tabi ki en önemlisi de bu işin pilotu, bu işin lokomotifi olan hekim kadrosu alanına odaklanılmaktayız” dedi.

Dünyanın en iyi teknolojisini, en iyi aracını-gerecinin yanı sıra bunları iyi uygulayacak, iyi tatbik edebilecek başarıyla bunlara işlevsellik kazandıracak bir ekip oluşturulmasının önemine değinen Dr. Şahutoğlu; “Bu anlamda sağlıklı bir hizmet sunmanız ne yazık ki mümkün olmuyor. Bu parametrelerin hepsini önemsiyoruz. Personelin teknolojik donanımı yardımcı sağlık personeli özelliklede doktor kadrosunu, çünkü sağlık sektörünün lokomotifi kaliteli nitelik ve kendini gerçekten iyi yetiştirmiş her alanda kendini kanıtlamış başarılı hekim unvanı kadrosuyla mümkün olacağına inanıyoruz” diye konuştu. Başhekim Şahutoğlu Palmiye ailesine kazandırdıkları ekibin dolayısıyla bölgeye ve tüm Hatay’a hitaben nitelikli, kaliteli sağlık hizmeti sunabileceğine inandıkları Türkiye’nin farklı üniversitelerinden mezun, çok kaliteli 5 uzman doktoru Hastane bünyelerine kattıkları açıkladı.

Doğum branşında iki uzmanı bünyelerine katarak, Hastanedeki kadın doğum ekip sayısının 7’ye yükseldiğini, bölgenin bu alandaki en büyük hekim kadrosunu içerdiklerini aktaran Şahutoğlu; “Kadın doğum aynı zamanda hastanemizin en lokomotif branşı konumundadır. Dr. Şule Gül, Tayfun Arıkan, Habbaş Fırıncıoğlları, Op. Dr. Necip Cesur, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Uzm. Dr. Hakan Oğuzhan’dan oluşan yeni ekibiyle hastanemiz bölgemizin gerçekten hak ettiği arzu ettiği nitelikli ve kaliteli sağlık hizmetini çok kaliteli bir şekilde sunmaya devam edecektir. Çünkü gerçekten biz teknolojiyi çok önemsiyoruz, bu teknolojik yatırımlarla dünyadaki en kaliteli markalarla çalışıyoruz. Yardımcı sağlık personeli konusunda da aynı şekilde son derece deneyimli bir ekibimiz var” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here