İKEM Koleji’nden İTSO Başkanı Yılmaz’a Atatürk Tablosu

0
783

ikem-itso1Özel İKEM Koleji İlköğretim Bölümü Müdiresi Emine Çirkin, öğretmen, öğrenciler ve idarecilerle birlikte İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Müdire Çirkin,  İTSO Başkanı Yılmaz’a Atatürk’ün fotoğrafının bulunduğu bir tablo hediye etti.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 75. yıldönümünde çok anlamlı bir hediye almanın onurunu yaşadığını ifade eden Yılmaz, tabloyu makam odasının duvarına astı. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette İskenderun ve bölge ekonomisi hakkında bilgilerde veren Başkan Yılmaz, İKEM Koleji öğretmen ve personeli ile İTSO’da bir araya gelmenin onurunu yaşadığını da kaydetti.

ikem-itso2

İKEM Koleji İlköğretim Bölümü Müdiresi Emine Çirkin ise; “İTSO Başkanımız Levent Hakkı Yılmaz’ı böylesine önemli bir görevde görmenin onurunu yaşıyoruz. Bizler de okul yönetimi ve öğrencilerimizle birlikte İTSO’ya nezaket ziyaretinde bulunmak istedik. Şehrimizin en güzide sivil toplum kuruluşunda görev yapmanın sorumluluğu için çaba sarf eden Yılmaz’a başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here