Palmiye Hastanesi 8 Yaşında!

0
526

palmiye-hastanesi-10Kentimizde kaliteli sağlık hizmeti vermek amacıyla Kadın, Doğum ve Çocuk Hastanesi olarak hizmete giren, daha sonra genel hastane statüsüne geçerek her geçen gün kendini yenileyen ve geliştiren Palmiye Hastanesi kuruluşunun 8. yılını kutluyor.

En iyi ekipman ve alanında uzman kadrolarla, teknolojiyi takip edip sürekli kendini yenileyerek yoluna devam eden Palmiye Hastanesi, kuruluş yıldönümünü tam kadro birlikte kutladı.

palmiye-hastanesi-11

Doğum günü pastasını yönetim kadrosu ve meslektaşlarıyla birlikte kesen Hastane Başhekimi Dr. Yılmaz Şahutoğlu; “Palmiye Hastanesi olarak yönetim kurulu üyelerimiz, doktorlarımız, yönetim kadromuz ve sağlık birimlerimiz şefleriyle birlikte kuruluşumuzun 8.yılını pasta keserek kutladık. İlkeli, etik, nitelikli, sağlık hizmetini kendi alanında başarılı hekim kadrosuyla, yüksek teknolojik cihaz alt yapısıyla güvenli bir şekilde halkımıza sunmanın gururunu yaşıyoruz. Bu uğurda büyük bir özveriyle çalışan tüm ekip arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here