Palmiye Ailesi Büyümeye Devam Ediyor

0
323

Şahutoğlu; “Hizmet Kalitemizi Yükseltiyoruz”

Yaklaşık 8 yıl önce Kadın, Doğum ve Çocuk Hastanesi olarak İskenderunluların hizmetine açılan İskenderun Özel Palmiye Hastanesi, genel hastane statüsüne geçmesinden bugüne kadar büyümeye devam ediyor.

Bir yandan bina altyapısını güçlendiren Hastane Yönetimi, bir yandan da kadrosuna kattığı hekimlerle bölge hastanesi olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor.

Kaliteli sağlık hizmeti anlayışıyla yoluna devam eden Özel Palmiye Hastanesinde hekim kadrosuna geçtiğimiz aylarda alınan Genel Cerrahi uzmanı Doç Dr. Turgut Karaca’dan sonra yine bölgemizin ciddi anlamda ihtiyaç duyduğu ve özellikle ERCP alanında da tecrübeli Gastroenteroloji Uzmanı Doç. Dr. Şerif Yılmaz da hasta kabulüne başladı.

Bölgemizin başarılı genel cerrahi uzmanı ve Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Şahutoğlu, doktor kadrolarını güçlendireceklerini ve bölgenin ihtiyaç duyduğu branşlarda hekimleri İskenderun halkı ile buluşturacaklarını daha önce defalarca söylediklerini hatırlatarak; “Bu manada doçent düzeyinde yaptığımız transferler ile Palmiye hastanesinin, büyüme ve hizmet kalitesi çıtasını yükseltme hedeflerini hayata geçirmeye devam ediyoruz” dedi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here