Özal; “Ben Yaptım Oldu Değil İstişare İle Yapacağız”

0
129

saadet-antakya1Saadet Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Fahri Serdar Özal; “Ben Yaptım Oldu Değil İstişare İle Yapacağız”

Saadet Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Fahri Serdar Özal Hatay FM’de Ayhan Gümüşsoy’un hazırlayıp sunduğu Seçime Doğru programında Antakyalılara hitap etti. “Bu güne kadar gelen başkanlardan farklı bir başkan olmayacaksam Allah bana o koltuğu nasip etmesin” diyen Özal, vatandaşlar, esnaflar, milli eğitim camiası, spor camiası,  gençler, aileler ve muhtarlar için ciddi projeleri olduğunu kaydetti.

Saadet Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Fahri Serdar Özal, Saadet partisinden aday olmasının nedenlerini açıklayarak; “Temiz siyaset, temiz belediyecilik ve hak ettiğiniz idareyi size sunmak istiyoruz. Biz 44 yıllık bir düşüncenin partisiyiz, bu süre içerisinde partimiz 4 kez kapatıldı. Biz yolsuzluk yaptığımız için kapatılmadık, sizlerin düşüncelerini savunduğumuz için kapatıldık. Halkımızın çok büyük teveccühünü izliyorum. Menfaat üzerine değil dürüstlük hizmet aşkı ve heyecanla bu yola girdik. Bir Başbakan çıkmış kumpas, büyük bir oyun, planlı tuzak yapıldı diyor ancak yolsuzluk, hırsızlık, adam kayırma, rüşvet yok diyemiyor. Paralel devlet var diyor sanki 12 yıldır başta değiller. Dört bakanı da ağız birliği etmişçesine Başbakanın her şeyden haberi vardı diyor ama hala kendisi alabildiğine emniyete, çıldırmışçasına hukuka ve üyelerine saldırıyor. Biz bu oyunları 40 yıldır görüyoruz. Şu an kumpastan bahsedenler, yandaş medyaları ile işbirliği yaparak Milli Görüş’e kumpas kurdular. Gezi olaylarını körükleyen, ateşe benzin döken bir başbakan gördük ki bu başbakan teröristi bile davul zurnayla karşıladı. Ancak halkımız oyunu anladı ve sağduyu galip geldi” dedi.

Projelerini istişare ile yapacaklarını belirten Özal; “Ben yaptım oldu ile olmaz bu işler. Şehir merkezindeki gelişi güzel alışveriş merkezleri esnafı bitirdi” diyerek projelerinden bazılarını anlattı.

Esnafa Destek Projesi (ESDEP), Gençlik, Spor ve Eğitim Projesi, Hayaş Projesi, Otopark-Trafik Projesi gibi projelerini ayrıntılarıyla anlatan Özal; “Emeklilere ve engellilere huzur içinde yaşayacağı desteği vereceğiz. Hisseli tapu ve benzeri problemlerinden dolayı mağdurların sorunlarını da ele alacağız. DSİ parkı ve diğer yerlerde sadece çevre halkını değil tüm halkımızı gürültüsü ve görüntüsü ile rahatsız eden programlar yapılıyor. Bu bizim kültürümüze uymamaktadır. Bu çirkinlikleri bitireceğiz. Muhtarlara destek olacağız. Şehrimizin her mahallesinde yaşam alanlarını temiz ve sağlığa uygun hale getirmek için her türlü önlem ve katkıyı sağlayıp, hastalığı önleyici tedbirlere öncelik vereceğiz. Sağlık kuruluşlarımızla ve hekimlerimizin sağlıklı yaşama ile ilgili görüş ve tavsiyelerinin halkımızla paylaşmalarına ortam hazırlayacak söyleşi ve konferanslar düzenlenecek, daha sağlıklı nesiller yetiştirmenize destek olacağız. Sadece şehir merkezine değil her belde de kalkınmaya ve işsizliğe yönelik sanayileşmeye destek verileceğiz. İşsizliği belediye olarak kabul etmiyor her eve en az bir maaş girmeli prensibiyle organize ve küçük sanayiye destek vereceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here