‘Probleminizi Çözecek Projeler Geliştirdik’

0
61

ergin-antakya1Ak Partili Ergin, Antakya Esnafını Gezdi!

Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, 30 Mart mahalli seçimler öncesi yoğun tempoda sürdürdüğü çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ergin, geçtiğimiz günlerde Antakya’nın bel kemiği olarak bilinen çarşı esnafına ziyarette bulunarak, ‘hayırlı işler, bereketli kazançlar’ dileğinde bulundu.

Ayakkabıcılar Odası Başkanı Gökhan Oral, Kunduracılar Çarşısı Güzelleştirme Derneği Başkanı Ömer Gürbüz, Tüccar Çarşısı Güzelleştirme Derneği Başkanı Mahmut Dal, Uzunçarşı Güzelleştirme Derneği Başkanı Sadullah Ergin ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı ziyarete, Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, AK Parti İl Başkanı Süleyman Tenekecioğlu, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Atıç ile çarşıda işyerleri bulunan yüzlerce esnaf katılım gösterdi.

Uzunçarşı, Meydan, Tüccar, Kuyumcular, Neccar ve Saka Hamam Sokak çevresinde bulunan yüzlerce esnaf, Ergin’i işyerleri önünde, sokakta karşılayarak, “Başkan Sadullah, Başkan Ergin” sloganları atarken, kimi esnaf da “Baba Ocağına Hoş Geldin”, “Bizler seninle gurur duyuyoruz” dediler.

Çarşıda yapılan ziyaret esnasında yoğun kalabalıktan dolayı Sadullah Ergin ve beraberindeki heyet, bir çarşıdan diğer çarşıya geçiş yaparken dakikalarca beklemek zorunda kaldı. Bu arada esnaf ziyareti gerçekleştiren Ergin’e, çarşıya alış verişe gelen vatandaşlarda büyük ilgi gösterdi. Ergin esnaf’a yaptığı ziyarette “Bereketli kazançlar, hayırlı işler” dileğinde bulunurken, işyeri sahiplerine birer çam fidesi ve çiçek hediye etti.

Çarşı esnafı ile sohbet etme imkanı bulan Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin; “30 Mart günü hizmet siyasetinin tercihini yapacaksınız. Çocuklarınızın, evlatlarınızın, gençlerimizin geleceği 30 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlere bağlıdır. Bu konuda hayır dualarınıza ve oylarınıza talibim. Ben de sizler gibi esnaf bir ailenin evladıyım. Çocukluğum bu sokaklarda, bu mekanlarda babama yardım ederek yani çıraklık yaparak geçti. Sizlerin dertlerini çok iyi biliyorum, bu doğrultuda probleminizi çözecek projeler geliştirdik. Allah’ın izni ve sizlerin vereceği vekalet ile Antakya’nın bu mıntıkası, doğu yakası biblo kent olacak. Çarşı, pazar yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayacak. Çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapan güzelim kentimiz Antakya ve asırlık geçmişe sahip tarihi Uzunçarşı, bünyesinde barındırdığı keşfedilmeyi bekleyen tarihi dokuyu gün yüzüne çıkartmak ve gelecek kuşaklara aktarmak bizlere nasip olacak inşallah” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here