Osmanlıspor’lu Şahin Fıstıkçı Payasspor’da!

0
458

payasspor6Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Payasspor, bir taraftan yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir Ürgüp Mustafa Otel Tesislerinde devam ederken, diğer bir taraftan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Mavi-Beyazlı ekip, Osmanlıspor’un genç ve golcü futbolcusu Şahin Fıstıkçı’yı renklerine bağladı.

Kulüp Başkanı Gökhan Akel; “Geçen sezon ikinci yarıda formamızı giyen 21 yaşındaki Osmanlıspor’un golcüsü Şahin Fıstıkçı ile bir yıllığına anlaştık. Resmi sözleşmeyi iki gün içerisinde imzalayacağız. Hocamız Mehmet Akdemir’in talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarımız devam ediyor” dedi. Bu arada geçen sezon Payasspor’da 15 karşılaşmada forma giyen Şahin Fıstıkçı, 8 gol atmıştı.

11 Futbolcu Mavi-Beyazlı Renklere İmza Atmıştı…

Daha önce 6 futbolcuyu renklerine bağlayan Mavi-Beyazlı ekip Payasspor, 5 futbolcuyu daha transfer ederek gücüne güç kattı. Kurduğu güçlü kadroyla gurubunda zirveye oynayan ekipler arasında yer alan Payasspor yönetimi bazı futbolcularla da görüşmelerini sürdürüyor.

Kulüp Başkanı Gökhan Akel; “Spor severlerin gözüne hoş gelen ve zevkle karşılaşmalar izlemeleri için yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte iyi bir ekip oluşturmaya çalışıyoruz. Kamp öncesinde 6 futbolcuyu renklerimize bağladık. Prensipte anlaştığımız Tekirova Belediyespor’dan Edip Saruhan, Denizli Belediyespor’dan Rıdvan Aykan, Etimesgut Belediyespor’dan Mehmet Kahvecioğlu, Adanaspor’dan Alper Turgut ile Antalyaspor’dan Enes Altundağ ile sözleşme imzaladık. Bazı futbolcularla da transfer görüşmelerini sürdürüyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here