Okulların Çevre Düzenlemeleri Yapılıyor

0
105

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Doktor Gani Bahadırlı İlköğretim Okulu bahçesinde karo çalışması yapılıyor.

Kentte bulunan okullara belediyenin imkânları ölçüsünde destek olmaya çalıştıklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Okul bahçesinde bulunan toprak zemin için çalışma başlattık. Belediye olarak eğitime büyük önem veriyoruz. İmkânlarımız çerçevesinde her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Amacımız öğrencilerimize daha güzel ortamlarda eğitim verilmesini sağlamak. Yapılacak çalışma ile öğrenciler yazın tozdan kışın çamurdan kurtulmuş olacak” dedi.

Okul bahçesinde çalışmaların hızlı bir şekilde sürdüğünü ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Çalışmalarımız titizlik sürüyor. Belediye olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Okullarımızı modern ve çağa uygun bir görünüme getirerek, çocuklarımızın daha temiz, sağlıklı ve kaliteli bir öğretim görmelerini sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here