Okullar Arası Boks Seçmeleri Sona Erdi

0
638

boks seçmeleri1Liseler arası “Hatay Boks Şampiyonası” yapılan final karşılaşmalarıyla son buldu.  3 Mayıs 2016’da Konya ilinde yapılacak olan Liseler arası Türkiye Boks Birinciliğinde, yıldız ve gençler kategorisinde Hatay ilini temsil edecek sporcuların seçimi, Hatay MKÜ Spor Salonunda Hatay Uluslararası Boks Hakemi Abdurrahman Çokbenli başkanlığında yapıldı.

Turnuva öncesi konuşan Hatay Boks İl Temsilcisi Nuri Erdener; “Yapılan bu şampiyona, Hatay boksunun geldiği başarılı durumları da göz önüne seriyor. Kulüpler ve Ferdi boksörlerin daha evvel yurt genelinde yakaladığı başarıları okullar arasında da yakalama mücadelesindeyiz.

boks seçmeleri2

Türkiye Boks Federasyonunun aldığı son kararlar çerçevesinde boks sporunun yeniden okullara döndürülmesi, yeni sporcuların Türkiye genelinde ses getirmesi demektir. Özellikle bayanlarda ve minik yıldız ve gençlerde çok güzel taban oluşturmaya başladık. Tüm Hatay ilinde faaliyette bulunan fahri boks temsilcilerime, boks hakemlerimize, antrenörlerimize ve boksörlerimize başarılar diliyorum” dedi.

MKÜ Spor Salonunda yapılan turnuvada ilimizi temsil edecek olan antrenör ve sporcular şu isimlerden oluştu: Antrenör: Hasan Erdener, Sporcular: Recep Kızıldağ, Hüseyin Esen, Furkan Erdener, Emircan Uygur, Mehmet Açıkgöz. (İskenderun Belediyespor). Antrenörler: Mahmut Ördek, Sezer Gümüş. Sporcular: Barış Sakallı, Nesim Altınöz, Deniz Renda, Samican Açıkgöz. (Antakya Mahmut Ördek Boks Akademisi ve Samandağ Boks Okulu).

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here