Hatay’ın En İyisi İKEM Koleji!

0
162

ikem koleji (9)Özel İKEM Koleji Genç Bayan Basketbol Takımı, Çarşamba günü İskenderun Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğünün Kapalı Spor Salonunda oynanan finalde Özel Simya Kolejini 57-35’lik farklı skorla yenerek İl Şampiyonu oldu.

Kulüplerarası Hatay Şampiyonu olan İKEM Koleji, şimdi de okullarda şampiyon olarak bu sene basketbolda ikinci il şampiyonluğunu aldı. Katıldığı hiçbir karşılaşmada yenilmeyen, turnuvayı namaglûp olarak bitiren İKEM Koleji, başarılarına bir yenisini daha ekleme hedefi ile gözünü Bölge Şampiyonluğuna dikti.

Hedeflerinin Bölge Şampiyonluğu olduğunu belirten Beden Eğitimi Öğretmeni ve Antrenör Hamit Duman; “İKEM Koleji Eğitim Kurumları artık hedeflerini yükseltmiştir. Hedefimiz ilk etap bölge şampiyonluğu, daha sonrada Türkiye yarı finalleri olacaktır. Sporcularımı emeklerinden ötürü kutlarım. Bizlere bu başarıda destek olan emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Okulun kurucularından Genel Müdür Levent Hakkı Yılmaz ise; “Okul olarak Hatay Şampiyonu olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Gözünü hep ileriye diken okulumuz, bundan sonra da başarılarına yenilerini ekleyecektir. Kendilerine güvenim ve inancım tam. Sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here