Nino Ticaret Görkemli Bir Törenle Açıldı

0
877

40 Sene Önce Kurulan Nino Ticaret 5 Katlı Ve Modern Olarak İnşa Edilen Mağazasında Hizmet Vermeye Devam Edecek

Roy Banna’nın işlettiği Nino Ticaret görkemli bir törenle açıldı. Nino Dayanıklı Tüketim Mamulleri Şirketi’nin yeni binasının açılış töreni İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’in katılımı ile gerçekleştirildi.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, heyecanla ve severek yapılan her işin başarı getireceğini vurgulayarak, İskenderun’a yapılan yatırımın da her zaman kazandıracağını ifade etti. Nino Ticaret’in uzun yıllardır halka hizmet verdiğini anımsatan Belediye Başkanı Civelek; “Kendinizi yenileyerek bu işi devam ettiriyorsunuz. Başarılar diliyorum. Bu güzel mağazanın İskenderun’a da sizlere de hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Nino Ticaret’in girişimci genç sahibi Roy Banna ise 40 sene önce kurulan Nino Ticaret’in, yeni beş katlı binasının açılışını yapmanın ve İskenderun ile yöre halkına bu modern binada hizmet verecek olmanın gururunu yaşadıklarını belirtti.

Kanatlı Caddesi üzerinde 5 katlı ve modern olarak inşa edilen mağazanın düzenlenen açılış töreninin ardından, Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Vestel Bölge Müdürü Tarık Leloğlu, Nino Ticaret’in sahibi Roy Banna ve diğer konuklar, mağazayı gezdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here