Namık Kemal Ortaokulu’nda Tören Düzenlendi

0
647

karne günü5Okul Müdürü Ali Koç Velilere Seslendi; “Çocuklarınızla Daha Fazla İlgilenin”

2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk yarıyılı karnelerin alınmasıyla sona erdi. Namık Kemal Ortaokulunda karneler törenle öğrencilere verildi.

Okul bahçesinde düzenlenen törende bir konuşma yapan Okul Müdürü Ali Koç, okullarının TEOG sınavında büyük başarılar elde ettiğini hatırlatarak; “TEOG sınavlarında Türkiye ve Hatay geneline bakıldığında biz çok güzel bir konumdayız” dedi ve öğrencilerine başarılar diledi.

karne günü6

Öğrencilere iyi tatiller dilerken velilere de çocuklarına daha fazla destek olmaları tavsiyesinde bulunan Okul Müdürü Ali Koç; “Sizlere iyi tatiller diliyorum. Bu karneler yalnızca öğrencilerimizin değil, bu karneler aynı zamanda velilerimizin. Başarılı çocuklarımızın başarısında velilerimizin rolü, katkısı ne kadar büyükse, başarısız karnelerde de velilerimizin payı var. Lütfen çocuklarınızla daha fazla ilgilenin. Onlarla beraber okuyun, onlara örnek ve destek olun. Tekrar tüm öğrencilerime iyi tatiller diliyorum” şeklinde konuştu.

Törende dereceye giren öğrencilere ve Hatay şampiyonu olan okulun basketbol takımına ödülleri de verildi.

Milli Eğitim Bakanlığının da talimatıyla öğrencilere ödev verilmezken, öğretmenler öğrencilerine tatilde dinlenmeleri, gezmeleri ve bol-bol kitap okumaları yönünde tavsiyelerde bulundu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here