Namık Kemal, Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

0
1105

namık kemal3İskenderun Namık Kemal Ortaokulu Okul Aile Birliği, birinci dönemde eğitim-öğretimde başarılı olan öğrencilerini ve sosyal aktivitelerde de okullarını başarı ile temsil eden öğrencilerini düzenlediği tören ile ödüllendirdi.

Okulların yarıyıl tatiline gireceği gün okul avlusunda eğitim-öğretimde başarılı olan öğrencilerini, diğer öğrencilerinde aynı başarıyı elde etmeleri için teşvik amaçlı ödüllendiren Namık Kemal Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Selda Keskin, başarılı öğrencileri onurlandırdı. Törende konuşan Okul Müdürü Hasan Kır; “1. dönemin son gününde okulumuzda başarı gösteren öğrencilerimizi takdir etmek, için burada toplandık. 90 günlük eğitim-öğretim zaman zarfında öğrencilerimizin başarılı olmaları için biz eğitimciler olarak her şeyi yaptığımıza inanıyorum. Ümit ediyorum ki, alınan karne sonunda derslerinde geri kalan öğrencilerimiz verilen 15 günlük tatili iyi değerlendirip, derslerine birikimli çalışan birer öğrenci olarak ikinci döneme başlarsınız. Başarısız öğrencilerimiz üzülmesinler, ikinci dönem derslerinize ciddi şekilde çalışırsanız, derslerinizde başarılı olacağınıza inanıyorum” dedi.

namık kemal4

Türkiye genelinde TEOGS sınavında 100 tam puan alan Özlem Şahin’in de ödül aldığı törende okul öğrencilerinden toplam 985 takdir ve teşekkür belgesi almaya hak kazanan öğrencilerden, üç yıl üst üste takdir alan öğrencilere de üstün başarı belgesi verildi. Törende sportif alanda İlçe birincisi olarak Hatay finallerine gitmeye hak kazanan küçükler futbol takımı ile basketbolda ilçe 2.si ve Hatay 3.’sü olan yıldız kız basketbol takımı da unutulmayarak, onlara da onur belgesi verildi.

Tören sonunda da okulda uzun süre emek veren Müdür Yardımcısı İbrahim Tuncer’in Hürriyet İlköğretim Okuluna atanmasından dolayı, Okul Müdürü Hasan Kır tarafından plaket takdim edildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here