MÜSİAD Hatay Şubesi, Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

0
294

müsiad genel kurul2Fatih Tosyalı Güven Tazeledi

Kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Hatay Şubesi, 8. Olağan genel Kurulunu İskenderun Ramada Otel’de gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut başkan Fatih Tosyalı, üyelerin tam desteğini alıp güven tazeleyerek, yeniden başkan seçildi. Genel Kurula, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve Genel Başkan Yardımcısı Fuat Tosyalı da katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrenin Divan başkanlığını Suhat Korkmaz, divan üyeliklerini ise Hüseyin Hüsnü Özdemir ve Tufan Parmaksız yaptı.

Kongrede bir konuşma yapan MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı, geride bıraktıkları dönemi kısaca özetleyerek, başarılı ve önemli birçok organizasyona, çalışmaya, imza attıklarını ifade etti.

müsiad genel kurul1

Çalışmalarda tüm üyelerin desteğini ve gayretini gördüklerini kaydeden Tosyalı, yönetime ve tüm üyelere teşekkür ederek; “Bu manada 2015-2016 yıllarında şubemiz açısından bölgemize ve ülkemize değer kattığımız sosyal, ekonomik ve kültürel açıdan başarılı birçok çalışmada bulunduğumuz önemli bir dönemimiz olmuştur” dedi.

Yatırımlara devam edeceklerini ifade eden Tosyalı; “İstihdamı arttırarak, milli gelire katkı sağlayarak, Türkiye’nin 2023 hedeflerine hep birlikte ulaşmayı kendimize görev kabul ediyoruz. Direnmeye, üretmeye, ürettiğimizi ihraç etmeye devam edeceğiz. MÜSİAD Hatay olarak milli seferberliği, yerli üretim ve yerli para seferberliğini kendimize görev kabul ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın milli seferberlik çağrısına hep birlikte ‘biz de varız’ dedik ve bu konudaki kararlılığımızı buradan bir kez daha ilan ediyoruz” diye konuştu.

Başkanlığa Fatih Tosyalı yeniden seçilirken, MÜSİAD yeni yönetiminde ise şu isimler yer aldı;

“Suhat Korkmaz, Şerif Tosyalı, Ali Özyurt, Cem Yusuf Güler, Abdullah Bozatlı, Mehmet Ali Dokuzoğlu, Nuri Günal, Yusuf Arslan ve Mehmet Şükrü Baysal.”

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here