Murat Karayalçın Bugün Belen’de

0
217

Cumhuriyet Halk Partisi Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, bugün Murat Karayalçın’ın katılımıyla ‘Belen Hayır Diyor’ Halk Toplantısını gerçekleştireceklerini duyurdu.

Toplantı hakkında bilgi veren Başkan Yüksel; “Belen Belediye Düğün Salonunda yapılacak toplantımızı, Murat Karayalçın, CHP Hatay Milletvekilleri Birol Ertem, Hilmi Yarayıcı, Mevlüt Dudu, Serkan Topal, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ilçe teşkilatlarımız, kadın ve gençlik kollarımız ile partililerimizin yoğun katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleştireceğiz. Toplantımıza tüm Belen ve Hatay halkı davetlidir. ‘Hayır’lı yarınlar için ‘Hayır’lı bir gelecek için, 16 Nisan’a kadar ‘Hayır’ın nedenlerini anlatacağız. 16 Nisan’da da sandıkların başında nöbet tutarak geleceğimizi koruyacağız” dedi.

Belen, Kumlu ve Dörtyol’da ‘Memleket İçin Hayır’ paneli ve halk toplantıları gerçekleştireceklerini söyleyen CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur da; “24 Şubat Cuma günü Sayın Murat Karayalçın’ın katılım sağlayacağı saat 14.00 Belen Belediye Düğün Salonu ve saat 17.00 Kumlu Adnan Menderes parkında düzenlenecek halk toplantılarımıza ve 25 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’de Dörtyol Atatürk Parkı Salonunda ‘Memleket İçin Hayır’ paneline tüm Hatay halkını bekliyoruz. Gelin geleceğimiz için ‘Hayır’ı konuşalım” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here