Mullaoğlu; “AKP’nin Yanlış Politikaları Sonucu Her gün Şehit Veriyoruz”

0
181

İskenderun’da dün bir dizi ziyaretler gerçekleştiren CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne de uğradı. “Ortadoğu’da izlenen yanlış politikaların neticesinde bir evladımızı daha yitirdik” diyen İl Başkanı Mullaoğlu, her gün şehit cenazeleriyle karşı karşıya kalmış bulunmanın dayanılmaz ağırlığını yüreklerinde hissettiklerini belirtti.

CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu beraberinde Hatay İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Doğan, İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve Belediye Meclis üyeleriyle birlikte dün katıldıkları şehit cenazesinin ardından İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ettiler. CHP heyetinin gerçekleştirdiği ziyaret buruk ve keyifsiz olurken, sohbetin konusu da haliyle terör ağırlıklı oldu.

“Bugün vatan evladımızı kaybetmenin acısını yaşıyoruz” diyen İl Başkanı Mullaoğlu; “Maalesef AKP hükümetinin Ortadoğu’da izlediği yanlış politikalar sonucu her gün şehit cenazeleriyle karşı karşıya kalmış bulunmanın dayanılmaz ağırlığını yüreklerimizde hissediyoruz. Daha kendi yurdumuzda barışı sağlayamazken, başka ülkelerde barışı sağlamak adına adeta fiili bir savaş açmış durumundayız. Bunu anlamak mümkün değil.

Kendi topraklarına NATO’nun toprakları diyen, kendi topraklarına yabancı, Atatürk devrim ve düşüncelerini kesinlikle anlamamış, benimsememiş bir hükümet ile karşı karşıyayız. Bu durum karşısında toplumun dinamikleri bir araya gelmelidir. Herkes belli tavır koymalı ve kesinlikle bu duruma seyirci kalmamalıdır” dedi.

CHP İl Başkanı Mullaoğlu, Malatya’ya Kürecik’te kurulan radar sistemi ve Suriye sınırına kurulmak istenen Patriot füzelerinin tek amacının İsrail’i İran’dan gelebilecek saldırıya karşı korumak olduğunun da altını çizdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here