Muhtarlarla Buluşma Toplantıları Devam Ediyor

0
100

İçişleri Bakanlığı’nın talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen Muhtarlarla Buluşma Toplantıları İlçemizde düzenli olarak icra ediliyor.

Bu kapsamda, İskenderun Ramada Hotel’de Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Sayın Hakan Kılınçkaya başkanlığında gerçekleşen toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, Hatay Büyükşehir Belediyesi 2.Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ömer Çolak, İskenderun Belediyesi Avukatı Ümran Gültekin, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Nüfus Müdürü Pınar Açıkgöz ile muhtarlar katılım gösterdi.

Vatandaşlarımızın daha mutlu, huzurlu, müreffeh ve esenlik içerisinde yaşamasının teminini sağlamak amacıyla muhtarlarımızla bir araya gelinmek suretiyle halkımızın ihtiyaç ve sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunulmasının kamu hizmetlerinin yürütülmesinde etkin bir rol oynayacağını ifade eden Kaymakam Kılınçkaya, bu bilinç ve düstur çerçevesinde muhtarlarımızla istişare yapmak üzere bir araya gelindiğini ve yapılacak toplantının kentimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ettiğini dile getirdi.

Kaymakam Kılınçkaya, muhtarlarımızın istek ve önerilerini dikkatle dinleyerek, mahalle muhtarlarımızca tespit edilen sorun ve ihtiyaçların giderilmesi açısından ilgili kurum yetkilileri ile görüş alışverişinde bulundu.

İlgili kurum ve kuruluşlar ile işbirliği ve koordinasyon sağlanmak suretiyle kentimizdeki kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli sunulması konusunda hep birlikte gayret sarf edeceklerinin altını çizen Kaymakam Kılınçkaya, güzide kent İskenderun’un ve çok değerli İskenderun halkının geleceği için yürüttüğümüz çalışmaları bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da aynı kararlılıkla ve hassasiyetle devam ettireceklerini dile getirdi.

Kaymakam Kılınçkaya, toplantının sona ermesinin müteakibinde katılımlarından ve çalışmalarından dolayı muhtarlarımıza ve ilgili kurum yetkililerine teşekkür etti.

Bu tür toplantıların yapılmasından dolayı memnuniyetlerini ifade eden mahalle muhtarları, kendilerine karşı gösterilen ilgi ve alakadan dolayı da Kaymakam Kılınçkaya’ya teşekkürlerini ilettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here