Muhtar Öz; “İnsanlara Hizmet, Bizim Karakterimizdir”

0
313

gürsel mahallesi130 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimlerde Gürsel Mahallesinde Muhtar Adayı olan Semir Öz, aldığı 544 oy ile muhtar seçildi. Seçimi değerlendiren Gürsel Mahallesi Muhtarı Öz; “Mahallemize hizmet etmek bana ve aza arkadaşlarıma onur ve gurur verecektir” dedi.

Gürsel mahallesinde muhtarlık için yarışan adaylar arasından halkın teveccühünü alan mahallenin esnafı Semir Öz, seçim sonunda aldığı 544 oy ile muhtar seçildi. Seçimi değerlendiren Muhtar Öz; “Saygıdeğer Gürsel mahallesi sakinleri, uzun bir yarış süreciden sonra çok değerli oylarınızla beni muhtar seçtiniz. Beni bu göreve layık gören siz Gürsel Mahallesi sakinlerine teşekkür ediyorum. Bana oy veren vermeyen herkesten Allah razı olsun! Hizmet çerçevesinde hiçbir ayırımı gözetmeksizin, herkesin sorunlarını çözmek ve sıkıntılarını ortadan kaldırmak için mücadele edeceğimi bilmelerini isterim. Mahallemize hizmet etmek ben ve aza arkadaşlarıma onur ve gurur verecektir.

8 saat değil 24 saat hizmet için bu göreve talip olduk ve siz değerli mahalle sakinlerince de bu göreve layık görüldüm. Allah’ın izniyle mahalle sakinlerine karşı mahcup olmamak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İnsanlara hizmet, bizim karakterimizdir” dedi.

Seçimlerde, Gürel Mahallesi muhtarlığı için 4 aday yarışırken adayların aldıkları oylar şu şekilde belirlendi; Semir Öz 544, Ferit Gassaloğlu 467, Fahri Kızılnar 337, Ferit Horoz 309.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here