Müftü Taştan, Başkan Seyfi Dingil’i Ziyaret Etti

0
70

bld-müftü ziyaretİskenderun İlçe Müftüsü Mehmet Taştan, ‘Kutlu Doğum Haftası’ nedeni ile İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

Başkan Seyfi Dingil, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Sevgi ve barışın yanında hoşgörü dini olan İslam dininin uygulamalarını gösteren, insanlığa huzur ve barış getiren, şefkat ve merhamette sınırsız olan ve güven duygularının simgesi olan peygamberimizin kutlu doğum gününün Müslüman âlemine barış, huzur ve mutluluk getirmesine vesile olmasını diler tüm halkımızın kutlu doğum haftasını tebrik ederim” dedi.

Müftü Taştan ise 30 Mart seçimlerinde İskenderun Belediye Başkanı seçilen Seyfi Dingil’i hem tebrik etmek amacıyla, hem de Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle ziyaret ettiğini belirtti.

Müftü Taştan; “Kutlu Doğum Haftası İskenderun’da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Sayın Başkanımıza programla ilgili bilgiler verdik. İlçe genelinde Kutlu Doğum’un amacına uygun bir şekilde kutlanması için Müftülük olarak hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Bütün İskenderunlu vatandaşlarımızı etkinliklerimize davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Müftü Taştan, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e gül takdim etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here