Müdür Amcadan Karne Hediyesi!

0
297

karne heyecanı2Daha önce görev yaptığı okullarda ve son iki yıldır da Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulunda yaptığı başarılı çalışmalara ve ilklere attığı imzalarla bilinen Okul Müdürü Hüseyin Gündüz, karne gününde öğrencilerini unutmadı.

Her zaman öğrencilerle beraber iç içe olan zaman-zaman onlarla birlikte oyunlar oynayıp, şarkılar söyleyen Okul Müdürü Gündüz, okulun son gününde karnelerini almaya gelen minik öğrencilerine dondurma, çikolata ve balon da dağıttı. Dondurmalarını afiyetle yiyen öğrenciler, daha sonra öğretmenlerinin ellerinden başarı belgelerini aldılar. Önümüzdeki yıl ilkokula başlayacak olan öğrenciler öğretmenleri ve arkadaşlarıyla vedalaşırken, bir yıl daha anaokuluna devam edecek olanlar ise 3 ay sonra görüşmek üzere okuldan ayrıldılar.

Bir yılı başarılı bir şekilde geride bırakmanın yorgun mutluluğunu yaşayan öğretmenler ise çocuklarından ayrılmanın hüznünü de yüreklerinde hissettiklerini aktardılar. Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu kurucuları hayırsever Naciye ve Suna Tekin de okulda hazır bulunurken öğrencilere iyi bir tatil geçirmeleri dileklerinde bulundular.

karne heyecanı3

Mithat Paşa Anaokulunda da Aynı Heyecan

Kentimizin köklü eğitim kurumlarından olan Mithat Paşa’da da Anaokulu öğrencileri karne heyecanı yaşadı. Yeni eğitim sistemine göre seneye 1’ci sınıfa başlayacak olan öğrencilerin arkadaşları ile vedalaşma hüznü, seneye anaokuluna devam edecek olanların heyecanlı bekleyiş duygularıyla karıştı. Bir yılı daha başarıyla bitirebilmenin gururu ise öğretmenlerin yüzlerine yansıdı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here