Muay Thai Takımı, İlimizi Başarılı Bir Şekilde Temsil Etti

0
382

muaythai turnuva10Hatay Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nü temsilen Türkiye Şampiyonasına katılan Muay Thai Takımı, Adana’da düzenlenen Türkiye Muay Thai Şampiyonasında ilimizi başarılı bir şekilde temsil etti.

Adana’da 29 Mart-4 Nisan 2015 tarihleri arasında yapılan Türkiye Muay Thai Şampiyonası’na antrenör Murat Akman ve Mehmet Yanık sorumluluğunda 6 sporcu ile katılan Muay Thai takımı, 872 civarında sporcunun yer aldığı ön eleme maçlarından sonra çeyrek ve yarı final maçlarına katılmaya hak kazandı.

Hatay Büyükşehir Belediye Spor Kulübünü temsili olarak Şampiyonaya katılan Muay Thai takımında; 42 Kg’da Alt Genç Bayanlar kategorisinde Nazlı Sertel, 57 Kg’da Üst Genç Bayanlar kategorisinde Sinem Sarı, 60 Kg’da Büyük Bayanlar kategorisinde Aynur Akar ve +86 Kg’da Büyük Erkekler kategorisinde Halis İpek 3.lük elde etti.

muaythai turnuva11

Bölge ve il genelinde Büyükşehir Belediye Spor Kulübünü en iyi şekilde temsil ettiklerini belirten Antrenörler Murat Akman ve Mehmet Yanık, büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler kategorisinde sporcular ile kısa süreli olarak yaptıkları Muay Thai çalışmalarında olumlu gelişmeler kat ettiklerini ve bunun semeresi olarak da bu başarıyı yakaladıklarını ifade etti. Son olarak antrenörler Murat Akman ve Mehmet Yanık, spora olan desteklerini esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini sundu.

Türkiye Şampiyonası’nda elde edilen başarılan dolayı sporcuları kutlayan Başkan Savaş, önümüzdeki yıl yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda birincilik beklediğini açıkça ifade ederek, mücadele ve savunma sporlarından olan Kick Boks ve Muay Tahi branşlarında desteklerinin süreceğini belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here