Modern Evler’de Kaldırım Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

0
147

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde kaldırım, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ekipler Modern Evler’de ana caddelerde kaldırımların yenileme çalışmasını sürdürüyor. Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “İlçemiz sınırları içerisinde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ihtiyaç olan mahallelerde yolların kaldırımların bakımlarını yapmaya devam ediyor. Belediyemizin Fen İşleri Birimi kontrolündeki ekipler yol kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından yapılan kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım yapma çalışmaları ara vermeden devam ediyor. Yolların ve kaldırım yenileme çalışmalarının tam anlamıyla bitmesinden sonra mahallemiz modern bir görünüme kavuşacak” dedi.

Çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını ifade Başkan Seyfi Dingil; “Ekipler vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor. Halka hizmet noktasında ellimizden gelen her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız ve yapacağız. İskenderun Belediyesi olarak İskenderun’u daha modern ve yaşanabilir kent haline getirmeye gayret gösteriyoruz. İskenderun Belediyesi şehir genelinde bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmamak için çalışıyor” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here