MKÜ Tıp Fakültesi’nde Devir Teslim Töreni Yapıldı

0
405

mkü tıp fakültesiMustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Özcan ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Harun Alp düzenlenen törenle görevlerini devrettiler. Prof. Dr. Ömer Faruk Kökoğlu Tıp Fakültesi’nin yeni Dekanı olurken Yrd. Doç. Dr. İhsan Üstün Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı oldu. Bir diğer Dekan Yardımcısı Yard. Doç. Dr. İbrahim Şilfeler ise görevini devam ettirecek.

Gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, bugüne kadar görevlerini sürdürmüş olan akademisyenlere yapmış oldukları katkılarından dolayı teşekkür etti. Rektör Güder, görevi devralan yöneticilerle ilgili de; “Bu görev değişiklikleri bir bayrak yarışıdır. Herkes üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmek için büyük bir yarış içerisinde. Arkadaşlarımız bu yarışı en iyi şekilde sürdüreceklerdir. Aynı zamanda görevlerine yeni başlayan arkadaşlarımızı tecrübeli yöneticilerin bilgilerinden ve geçmişe dair uygulamalarından haberdar edip kuruma yeni bir nefes getirmeyi ve üniversitemizi daha ileriye götürmeyi hedeflemekteyiz” diye konuştu.

Rektör Güder, Tıp Fakültesi yöneticilerine bundan sonra yapacağı özverili çalışmalarında başarılar dileyerek plaket ve çiçek takdiminde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here