MKÜ Rektöründen Kaymakamlara Teşekkür Yemeği

0
189

mkü-kaymakamlarMustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Güder tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle MKÜ Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KADMER) Müdür Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Kadriye Şahin’in çalışmalarına katkı sağlayan ve yardımcı olan Kaymakamlara ve ilgili personellere teşekkür yemeği verildi.

MKÜ Ziraat Fakültesi Kampusunda verilen davet yemeğine; MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, Yayladağı Kaymakamı Tolga Polat, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Kumlu Kaymakamı Cevat Gün, Samandağ Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, KADMER Müdürü Yard. Doç. Dr. Şeyma Ay, Kadmer Müdür Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Kadriye Şahin, KADMER Yönetim Kurulu Üyeleri ve çalışmalarda yardımcı olan Kaymakamlık personelleri katıldı.

Davette konuşan MKÜ KADMER Müdür Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Kadriye Şahin, çalışan kadınlara yönelik çalışmalarında kendilerine yardımcı olan herkese teşekkür etti.

Davette MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder de bir teşekkür konuşması yaptı. Güder; “Üniversitemiz bünyesine faaliyet gösteren Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KADMER), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, ilçelerimizde yapmış oldukları çalışmalarda yardımcı olan Değerli Kaymakamlarımıza ve personellerimi burada ağırlamaktan onur duymaktayız. Mustafa Kemal Üniversitesi olarak proje üretme, hazırlama ve sonuçlandırmaya yönelik her türlü çalışmalarda yanınızda olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KADMER)’nin Hatay’da yapmış oldukları çalışmalar;  sine-vizyon eşliğinde gösterimin ardından program sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here