MKÜ Diş Hekimliği Fakültesi İlk Öğrencilerini Aldı

0
1641

mkü-diş hekimliği1Bu yıl ilk öğrencilerini alan Mustafa Kemal Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde öğrenciler için hoş geldiniz programı düzenlendi. Programa Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Dalkız, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Özcan, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Rektör Güder programda yaptığı konuşmada Diş Hekimliği Fakültesi’nin öğrenci almaya başlamasından dolayı son derece mutlu olduğunu dile getirdi. Bu yıl ilk kez akademik hayatına başlayan Diş Hekimliği Fakültesi’ni seçen öğrencilerin arasında olmaktan dolayı büyük bir heyecan duyduğunu ifade eden Rektör Güder öğrencilere; “Üniversitemizin güzelliklerini görerek ve yaşayarak öğreneceksiniz” dedi.

mkü-diş hekimliği2

Konuşmasında üniversiteyle ilgili istatistiki bilgiler de veren Güder, öğrencilerin kısa bir süre sonra modern yöntemlerle eğitim-öğretim hizmeti veren Diş Hekimliği Fakültesi’nde öğrenim göreceklerinin müjdesini verdi. Güder öğrencilere, kuruluş itibariyle en güçlü Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri oldukları için çok şanslı olduklarını söyledi. Daha sonra Diş Hekimliği Fakültesi’nin ilk öğrencileri için kokteyl düzenlendi ve öğrencilere Rektör Güder tarafından hediye çantası verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here