Minik Yüreklerden Kardeşlik Dersi

0
114

gani bahadırlı1Gani Bahadırlı İlköğretim Okulu 2-D sınıfı Öğretmeni Nuray Pehlivan ve öğrencileri, kardeş okul olarak belirledikleri Deniz Nakliyecileri İlköğretim Okulu 3-D sınıfına ziyaret gerçekleştirerek öğrenci arkadaşlarına kitap hediye ettiler.

Gani Bahadırlı ilköğretim okulu 2-D sınıfı öğrencilerini kapıda karşılayan Okul Müdürü İzzet Özdemir ve 3-D sınıfı öğretmeni Derim Özil, öğrencileri sınıfa kadar götürdüler. Kendilerini ziyarete gelen öğrenci arkadaşlarına çikolata ikram eden Deniz Nakliyecileri öğrencileri oldukça iyi misafirperverlik gösterdiler.

Ziyaretten ötürü minik öğrencilere teşekkür eden Okul Müdürü İzzet Özdemir; “Kardeş sınıf olarak sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz, gerçekten buna hepimizin ihtiyacı vardı. Siz çocuklarımızın bu konuda her zaman birlik içerisinde olmanızı temenni ediyorum” diye konuştu.

gani bahadırlı2

Gani Bahadırlı İlköğretim Okulu 2-D sınıfı öğretmeni Nuray Pehlivan da; “Kardeş sınıfımızı ziyaret etmekten dolayı çok mutluyuz, arkadaşlarınız sizlerle tanışmaya geldi ve sizlere küçük hediyeler getirdi. Sizleri de bizim sınıfımıza bekliyoruz. Hepimizin bir arada olması bundan sonra da devam etmeli. Gani Bahadırlı Okulu olarak sizlerin yanında bulunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Deniz Nakliyecileri İlköğretim 3-D sınıfı öğretmeni Derim Özil ise; “Kardeş sınıf olarak bizler ilk kez ziyaret ediliyoruz, gerçekten çok mutluyuz. Öğrencilerimizde bu heyecanı ilk kez yaşıyor” değerlendirmesinde bulundu.

Gani Bahadırlı ilköğretim okulu 2-D sınıfı ile Deniz Nakliyecileri 3-D sınıfı öğrencileri birlikte aynı sıraları paylaşarak sohbet ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here