Minik Tenisçilerin Hedefinde Türkiye Şampiyonluğu Var!

0
75

tenis-ikem1Eğitimde olduğu gibi sportif faaliyetlerde de başarılarına bir yenisini daha etkileyen Özel İKEM Koleji, milli eğitim müdürlüğü tarafında gerçekleştirilen Küçük Erkekler Kort Tenis turnuvasında, il ikincisi oldu. Elde edilen bu başarıdan dolayı gurur duyduklarını söyleyen Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Kaptanoğlu, gelecekte hedeflerinin Türkiye şampiyonası olduğunu belirtti.

İKEM Küçük Erkekler Kort Tenis Takımı, il turnuvasının İskenderun ayağında finalde Bahçeşehir Koleji ile karşılaştı. İyi bir performans ortaya koyan İKEM’li raketçiler, ilçe birincisi oldu. Elde edilen bu başarının ardından Antakya’da yapılan ve 8 okulun katılımı ile gerçekleştirilen finallere katılan İKEM Koleji Küçük Erkekler Kort Tenis Takımı, yarı finalde Antakya TED Kolejini yenerek finallere adını yazdırmayı başardı. Finalde ise rakibi Doğuş Kolejine yenilen raketçilerimiz, turnuvada il ikinciliğini elde etti. Elde edilen bu başarının ardından İKEM’li raketçiler Ege ve Berk Deveci kardeşlerin, kupa ve madalyaları İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Sporları Federasyonu tarafından verildi.

Öğrencilerinin bu başarılarından dolayı duyduğu gururu anlatan Beden Eğitimi Öğretmenleri Murat Kaptanoğlu; “Gelecek senelere daha çok çalışıp daha iyi olup öğrencilerimizle birlikte hedeflerimiz Türkiye Şampiyonasıdır” diyerek, sporcuları bu başarılarından dolayı kutlayıp başarılarının devamını diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here