Körfez İskenderunspor’da Moraller Oldukça Bozuk!

0
76

idçspor11Ligin bitimine 6 hafta kala sondan üçüncü sıradaki yerinde sayan Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Körfez İskenderunspor’da geçtiğimiz haftaki Alanyaspor mağlubiyeti nedeniyle moraller oldukça bozuldu.

Önümüzdeki hafta sonu evinde konuk edeceği Bozüyükspor maçı hazırlıklarına başlayan Körfez İskenderunspor’lu futbolcularda moral ve motivasyonun düşüklüğü gözlemleniyor. Teknik Direktör Haluk Bulgurlu öncülüğünde Bozüyük maçı hazırlıklarında futbolculara teknik heyet moral depolamaya çalışıyor.

Geride kalan maçlardan ders çıkarıp, önlerindeki maça baktıklarını söyleyen Teknik Hoca Haluk Bulgurlu; “Geride kalan maçları aklımızdan çıkarmamız gerekir. Şuanda önümüzde bizim için çok önemli bir Bozüyükspor maçı var. Aslında ligde kalan bütün maçlar bizim için çok önem arz etmektedir. Ligde kalan altı karşılaşmayı da puan kaybetmeden bitirip, ligde kalmak istiyoruz” dedi.

Bu sezon çok büyük taraftar desteği görmediklerini de ifade eden Teknik Hoca Bulgurlu; “Özellikle bizim için kader maçı olan son altı karşılaşmada taraftar desteğini yanımızda görmek istiyoruz. Kümede kalabilmek için son maçımıza kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Genç ve yetenekli olan kadromuzun yeri burası değil! Ancak destek olmadan olmuyor” diye konuştu ve takım kesinlikle destek verilmesi gerektiğine işaret etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here