Milli Savunma Bakanı Akar, Hatay Sınır Karakolunda!

0
51

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever ile birlikte hudut güvenliğine yönelik inceleme ve denetlemelerde bulunmak üzere Hatay’a geldi.

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Milli Savunma Bakanı Akar ve beraberindekiler, Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın yanı sıra, 6. Kolordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu ve askeri erkân tarafından Hatay Havaalanı’nda karşılandı.

Bakan Akar, karşılamanın ardından programı dahilinde sınırın sıfır noktasına hareket etti. Akar, Şehit Yüzbaşı İlker Acar Hudut Karakolunda, 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu’dan hudut tekmili aldı. Hudut Karakol Komutanına Türk Bayrağını öperek emanet eden Bakan Akar daha sonra alınan tedbirlere ilişkin brifing de aldı. Bakan Akar, gözetleme kulesine çıkarak hududu da inceledi.

Kütüphanede Öğrencilerle Sohbet Etti

Sınır karakollarında inceleme ve denetlemelerini gerçekleştiren Mili Savunma Bakanı Akar son ziyaretini de Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever ve Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın yanı sıra, Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Adem Yeşildal ve MHP İl Başkanı Murat Adal ile birlikte Hatay Valiliği Meclis Kültür ve Sanat Merkezi ve içerisinde bulunan Rahmi Doğan kütüphanesine gerçekleştirdi.

Kütüphane de ders çalışmakta olan öğrencilerle bir süre sohbet eden Bakan Akar, öğrencilere başarılar diledi. (Haber Merkezi)

 

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here