“Milli Programla Bu Ülkeyi Yönetelim”

0
62

işçi partisi ziyaret4İşçi Partisi Adayı Güçlü’den Gazetemize Ziyaret

İşçi Parti (İP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Emilhan Güçlü, dün gazetemiz idarehanesini ziyaret ederek, seçim çalışmalarında destek istedi. Belediye Başkan Adayı Güçlü, diğer partilerin büyük bütçelerle seçim çalışmalarını sürdürürken, kendisinin parti içerisinde oluşturduğu gönül birliği ile çalışmalar yaptığını belirtti.

İP İskenderun İlçe Başkanı Fatih Şirin ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Güçlü, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli ve Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli ile görüştü. İşçi Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Güçlü, çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

işçi partisi ziyaret5

“Atatürk’te birleşelim, milli programla bu ülkeyi yönetelim” diyen Belediye Başkan Adayı Güçlü; “Bu gerçekleşirse ülkede terör biter. İşsizlik, yolsuzluk biter. Gençlerimiz, kadınlarımız, emekçilerimiz tekmil milletimiz özgürleşir. Demokrasi ve insan hakları gelişir. Millete birlik, vatana bütünlük yurttaşa özgürlük gelir. Meclis özgürleşir, belediyeler özgürleşir” derken, halk iktidarı için tam zamanı olduğunun da altını çizdi.

Çıkmış oldukları bu yolda başarılar dileyen Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Terbiyeli de; “Fikirleriniz güzel, yarın vatandaşlar buna itimat eder sandıkta da siz çıkarsanız büyük bir başarı olacaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here