Milletvekili Topal; “Demokrasimize Sahip Çıkmak İçin Mührü ‘Hayır’a Basın”

0
92

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Serkan Topal, Pınarbaşı esnaflarını tek tek ziyaret ederek Hayır’ı anlattı .

İçerisinde bulunduğumuz referandum sürecinde, seçim bölgesi olan Hatay’da çalışmalarını hız veren CHP’li Vekil Serkan Topal, dün de İskenderun’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Pınarbaşı mahallesindeki esnafları gezen Vekil Topal; “Ülkemize, geleceğimize, demokrasimize sahip çıkmak için mührü hayırlı olana, toprak rengine, ‘Hayır’a basın” diyerek bir ‘hayır’ oyunun çok şeyi değiştireceğini vurguladı.

İskenderun’dan güçlü bir ‘Hayır’ sesi çıkacağına inandığını kaydeden Milletvekili Topal; “Gerek Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri, il ve ilçe örgütleri gerekse çeşitli sivil toplum örgütlerinin başkan ve üyeleri, 783.562 km² vatan toprağında her mahalleye, her sokağa, her köye giderek bu yıkım projesini anlatmaya çalışıyoruz. Kamunun bütün olanaklarını kullanan iktidar partisine ve işbirlikçilerine, Türk halkı 16 Nisan günü anlamlı bir ‘Hayır’ cevabı verecek. Vatandaşların yoğun ilgisi gösteriyor ki İskenderun kararını vermiş, İskenderun ‘Parti Devleti’ne izin vermeyecek.

Bu projeyi, Sevr ile başarılamayanı başarma projesini, 16 Nisan günü yırtıp atacağız. Millet dişi ile tırnağıyla kurduğu, yokluk ile var ettiği Cumhuriyete sahip çıkıyor. Türkiye uçurumdan önceki son kavşaktadır, geleceğe güvenle bakabilmek ve demokrasi için 16 Nisan günü sandık başına gitmek ve bu kötü yönetime Hayır demek gerekmektedir” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here