Milletvekili Dudu; “Yeni Yıl, Yeni Umut ve Heyecandır!”

0
64

Yılbaşı nedeniyle bir mesaj yayınlayan CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu, vatandaşların yeni yılını kutladı. Açıklamasında, yeni yılın anlamının takvim yapraklarının değişmesi olmadığını belirten Av. Mevlüt Dudu; “Yeni yıla anlam katan, yeniye başlamanın verdiği umut ve heyecandır” dedi. Milletvekili Av. Mevlüt Dudu yeni yıl açıklamasını şöyle sürdürdü;

“Yeni bir yıl daha geliyor. Yeni yılın anlamı takvim yapraklarının değişmesinde değildir. Yeniye başlamanın verdiği heyecan ve umuttadır. 2013 yılına girerken yeniye başlamanın heyecanı, umutların varlığına işarettir. Umut, istenilen şeyler için uğraşmaya, mücadeleye yol açıyorsa anlamlıdır. Umut eylem demektir, hareket demektir, değiştirmek demektir.

Zorluklarla, acılarla, savaşlarla geçen bir yıl geride kalıyor. Şimdi yeni bir yıl geliyor. Yeni yıl savaşsız, acısız, adil, demokrat ve her türlü ayrımın yok edildiği bir dünya getirsin. Tüm insanlar yeni yılda barış ve kardeşlik için kenetlensin. En çok da ülkemiz ve bölgemizdeki kirli savaşlar ve bu savaşların tetikçilerinin yok olduğu, ayrımsız, mutlu, özgür ve adil bir 2013 yılı dileyerek, tüm insanlığın yeni yılını kutlarım.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here