Feriz; “Türkiye’yi İtibarlı Bir Ülke Haline Getirmeye Devam Edeceğiz”

0
59

İskenderun Ak Parti İlçe Başkanı Dr. Uğur Feriz, 2013 yılının ülkemize, milletimize, İskenderun halkına ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi, sağlık, afiyet ve bereket dolu bir yıl olması dileğinde bulundu. Feriz mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Türkiye’nin yakın dönemde başlattığı büyük atılımların 2013 yılında da kararlılıkla devam etmesini, istikrarlı büyüme ve kalkınma sürecinin kat-kat artarak yeni başarılarla taçlanmasını temenni ediyorum. Son 11 yıldır Türkiye her alanda kaydettiği eşsiz başarılarla, ekonomide, dış politikada, demokratikleşmede gerçekleştirdiği tarihi reformlarla bugün geleceğe her zamankinden daha bir umutla bakıyor.

Türkiye, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yıldönümünde, yani 2023’te dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında yer alma hedefine doğru kararlılıkla ilerliyor. Özellikle kardeşliğimizi yücelterek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek, Türkiye’yi bölgemizin ve dünyanın güçlü ve itibarlı bir ülkesi haline getirmeye devam edeceğiz. Yeni umutlarla karşıladığımız 2013 yılının insanlığa barış getirmesini, ülkemizin, milletimizin dayanışma, birlik ve kardeşliğini güçlendirmesini temenni ediyor, bütün vatandaşlarımı sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here