Milletvekili Birol Ertem; “Cumhuriyet Gazetesi Yalnız Değildir”

0
93

birol-ertem-ziyaret6CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem, Cumhuriyet Gazetesine yapılan operasyondan sonra gazete çalışanlarına destek ziyaretinde bulundu. Cumhuriyet Gazetesinin Ankara bürosuna giden Ertem, “Cumhuriyetimizin çınarı, Demokrasi ve Özgür Basınımızın Yılmaz savunucusu Cumhuriyet Gazetesi Yalnız değildir” değerlendirmesinde bulundu.

Gazete bürosuna gerçekleştirilen ziyaret hakkında kısa bir bilgi veren Milletvekili Ertem; “Cumhuriyet Gazetesi yazar ve yöneticilerine ‘PKK/KCK ve FETÖ/PDY örgütleri adına suç işlendiği’ iddiasıyla yapılan operasyon neticesinde vicdanımızın ve halkın sesi olan, özgür basın anlayışıyla çalışan Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Erdem Gül ve Gazete çalışanlarına yalnız olmadıklarını hissettirmek amacıyla destek ziyaretinde bulunduk. Cumhuriyetimizin çınarı, Demokrasi ve Özgür Basınımızın Yılmaz savunucusu Cumhuriyet Gazetesi Yalnız değildir” dedi.

serkan topal (8)

Topal; “Haksız Operasyonu Kınıyorum!”

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal da Cumhuriyet Gazetesine yapılan operasyondan sonra bir bildiri yayınlayarak gerçekleştirilen bu haksız operasyonu kınadı. Bildirisinde, kendisi gibi düşünmeyenleri, düşmanca gören zihniyetten vazgeçilmesi gerektiğinin altını çizen Topal; “Her dönem halka doğruları aktarmak için çalışan, ülkemiz gazeteciliğinin temel taşı Cumhuriyet Gazetesine yapılan bu zulümkar ve haksız operasyonu kınıyorum. Kendi gibi düşünmeyenleri, düşmanca gören zihniyetten bir an önce vazgeçilmelidir. Ne Cumhuriyet Gazetesi yalnız kalacak ne de bizler korkup vazgeçeceğiz” şeklinde görüşlerini ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here