Mihail Boğusoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

0
624

İskenderun’da inşaat sektörünün tanınmış isimlerden Mihail Boğusoğlu, gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.

Körfez İnşaat sahipleri Corç ve Mecit Boğusoğlu ile Elen ve Mejda’nın babaları Mihail Boğusoğlu, 88 yaşında hayata veda etti. Uzun bir süredir tedavi gören Boğusoğlu, İskenderun’da inşaat sektörünün ilk müteahhitlerinden biriydi. Körfez İnşaat firmasıyla iki oğlu ile birlikte yıllardır inşaat sektöründe hizmet veren Boğusoğlu, geçtiğimiz Pazar günü son yolculuğuna uğurlandı.

Boğuşoğlu için Aziz Nikola Ortodoks Kilisesinde cenaze ayini düzenlendi. Düzenlenen ayini, İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi Papazı Dimitri Yıldırım’ın yanı sıra, Mersin, Antakya, Samandağ, Altınözü Ortodoks kiliseleri papazları ile İskenderun Karasun Manuk Ermeni Kilisesi Pederi Avedis Tabaşyan birlikte yönetti.

Cenaze törenine siyasi parti temsilcileri, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha,  Belediye Meclis üyeleri, iş adamları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, Mersin, Antakya, Samandağ, Altınözü İskenderun’dan Boğusoğlu ailesinin sevenleri ve yakınları katılım gösterdi.

Mihail Boğuşoğlu’nun naşı, cenaze ayini sonrası Karaağaç Asri Mezarlığındaki aile kabristanında toprağa verildi.

Bizde İskenderun Gazetesi olarak Mihail Boğusoğlu’na Tanrı’dan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here