MHP’li Vekil Ahrazoğlu’ndan ‘Referandum’ Ziyaretleri

0
156

mhp ziyaret1“Biz Evet Diyeceğiz”

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Mehmet Ahrazoğlu, İskenderun’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Kentimizdeki bazı sivil toplum kuruluşlarını gezerek istişarelerde bulunan Milletvekili Ahrazoğlu’na, bu ziyaretlerinde MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve Yönetim Kurulu üyeleri ve bazı MHP’li belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

MHP’li Vekil Ahrazoğlu ilk olarak Alevi Kültürünü Araştırma Derneği’ni ziyaret ederek, Başkan Nihat Yenmiş ve yönetimiyle bir araya geldi.

mhp ziyaret2

İskenderun Güney Eğitim Vakfı’nı da ziyaret eden Ahrazoğlu gün içerisinde daha sonra İskenderun Esnaf Odaları Birliğini de ziyaret ederek oda başkanlarıyla bir araya geldi.

Ziyaretlerde Nisan ayında yapılması düşünülen referandum hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP’li Vekil Ahrazoğlu, “Biz evet diyeceğiz. Bizim büyük bölümümüz evet diyecek. Ancak, hayır diyecek arkadaşlarımız da var. Referandum süreciyle ilgili programımız henüz belli değil. Ancak söylediğimiz sözün arkasındayız” şeklinde konuştu.

mhp ziyaret3

Hatay’ın sorunlarını her zaman meclise taşıdığını ifade eden Ahrazoğlu; “Hatay’ın tüm sorunları dile getirmeye çalışıyorum. Hatta başlanıp bitirilmeyen yatırımları da anlattım. Ben milletvekili olarak basından, vatandaşlardan, teşkilatlarımızdan gelen bilgilerle sorunları ayrıntılı öğrenerek dile getiriyorum” dedi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here