MHP’li Gül; “Size Yalan Söylemiyoruz”

0
116

ibrahim gül11Bir günde üç bazen de 4 miting yapan MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, dün akşam ilk mitingini Cebike köyünde yaptı. Halkın coşkuyla karşıladığı İbrahim Gül Cebike’nin sorunlarını kendisinden başka bir kimsenin anlamayacağını ve çözemeyeceğini söyledi. Siyasetçinin ve iktidarın Cebike halkını unuttuğunu belirten Gül; “Ben sizlerin bir evladıyım derdinizi en iyi ben bilir ben çözerim. Bilgimiz birikimimiz var, tecrübemiz var, cesaretimiz var, her şeyimiz var sadece yetkimiz yok. 30 Mart’ta verin yetkiyi bize size nasıl hizmet yapılıyor görün” diyerek Cebike halkının oylarını istedi.

MHP’nin ikinci mitingi Modern Evler Yunus Emre mahallesinde gerçekleştirildi. Halkın yoğun ilgi gösterdiği mitinglerde meydanlar doldu taştı. Halka hitap eden İbrahim Gül, İskenderun’da iktidar partisinin adayının her sözünde bakanı diline dolamasını değerlendirerek; “Bakanımızla şunu yapacağız bakanımızla bunu yapacağız, gibi her sözünde bakanı söylüyor kendi yapacağı bir şey yok kendine güveni yok, bakın bizim projelerimiz ortada, ekibimiz tertemiz, biz mantıklı yapılacakları söylüyoruz size yalan söylemiyoruz. Bakan gölgesinde bu şehir nereye gidebilir 12 yıldır İskenderun’a ne katkı sağladılar. Bakanların çocukları ayakkabı kutularında paralara boğulurken yaşananları hep birlikte gördük. Bu millet artık uyandı ve bakan evlatlarına değil vatan evlatlarına oyunu verecektir” dedi.

Modern evler mitinginde seçim otobüsünün üzerinden halka bitap eden MHP Hatay büyük şehir Belediye Başkan adayı Mete Aslan modern evler halkının son seçimlerde emmoğlu siyaseti yaparak büyük bir hataya düştüklerini söyledi. Kendisinden sonra modern evler bölgesine hiç bir hizmetin yapılmadığını belirten Mete Aslan, İskenderun’da adam gibi hizmet alınabilmesi için İbrahim Gül’ün büyük şehirde de Mete Aslan’ın belediye başkanı seçilmesi gerektiğini söyledi.

İbrahim Gül ve Mete Aslan son mitinglerini İsmet İnönü Mahallesi Şahin Tepesi bölgesinde yaptılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here